Shop

Gems & Trinkets
De bijzondere en exclusieve verwisselbare helende edelsteen-kettingen handgemaakt door Falada & Morgain. Een Uniek exemplaar voor een Uniek persoon. Verkrijgbaar uit voorraad of geheel op maat en naar wens gemaakt.

Hieronder een kleine greep uit de collectie. De gehele collectie is te zien op de facebook-pagina. Heb je specifieke wensen of andere vragen, neem dan contact met ons op.

Falada’s ~ Shamanic Dreamstone € 17,95


Verwisselbare edelsteen-ketting van olijfgroen waxkoord, voorzien van een Lodoliet kristal. De ketting heeft een schuifknoop voor het verlengen of inkorten naar wens. Lengte ketting: Anahata, hart chakra (ca. 50-80 cm.). Geschikt voor edelstenen van 3 cm.

Lodoliet:
Lodoliet, of ook wel ‘Shamanic Dreamstones’. Deze stenen bevatten een zachte, kalmerende, rustgevende energie, maar is gecombineerd met een echte “machinekamer” wanneer deze op de juiste manier wordt gebruikt. De manier waarop ze energetisch werken is net zo mysterieus en fascinerend als hun uiterlijk. Sjamanen hebben deze Dreamstones door de geschiedenis heen gebruikt om hen in staat te stellen naar de andere werelden te reizen, om visionaire of helende ervaringen tot stand te brengen en om hen tijdens hun slaap te begeleiden.

Falada’s ~ Shamballa Moonstone € 19,95

Verwisselbare edelsteen-ketting van starfish waxkoord, voorzien van Maansteen. De ketting heeft een schuifknoop voor het verlengen of inkorten naar wens. Lengte ketting: Manipura, zonnevlecht-chakra (ca. 60-85 cm.). Geschikt voor edelstenen van 3 cm.

Maansteen:
Maansteen is een magisch kristal dat je weer in contact brengt met je goddelijke vrouwelijkheid en innerlijke godin. Het heeft een sterke band met de maan en vrouwelijke energie. Net zoals de maan werkt de steen weerkaatsend en worden we er aan herinnerend dat alles deel uitmaakt van een cyclus vol verandering. De connectie met vrouwelijke energie is duidelijk doordat de steen intuïtie en vruchtbaarheid stimuleert terwijl ze tegelijk een kalmerend effect op al te sterke emoties heeft.

Falada’s ~ Silvergrey Clear Quartz € 17,50

Verwisselbare edelsteen-ketting van silvergrey waxkoord, voorzien van een AA-kwaliteit Bergkristal. De ketting heeft een schuifknoop voor het verlengen of inkorten naar wens. Lengte ketting: Anahata, hart-chakra (ca. 50-74 cm.). Geschikt voor edelstenen van 3 cm.

Bergkristal:
Laten we helder zijn: er is geen beter kristal voor het manifesteren van werkelijkheden, het programmeren van intenties of het versterken van energieën, dan een heldere bergkristal. Het is een gedurfde verklaring, maar dit is dan ook een gedurfd kristal. Bergkristal is universeel zo krachtig dat het moeilijk is om een kristal als deze te evenaren. Hoewel bergkristal vooral de mystiek genoot in het oude Griekenland, wordt het tegenwoordig zelfs in de technologie gebruikt om energiestromen vast te houden. Dit is hoe we weten dat helder bergkristal zo verbazingwekkend is in programmeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s