Over mij

Welkom en wat leuk dat je er bent!

Ik ben Annemarie Loose, eigenaresse van Falada ~ Natural Healing en ben gevestigd in Heemskerk, Nederland. Vanuit hart en ziel streef ik naar harmonie, balans en een gelukkig en gezond leven. Niet alleen voor mezelf, maar voor elk levend wezen op deze aarde. Vanuit dit diepgewortelde gevoel is mijn levensdoel voor mij duidelijk geworden en is Falada ontstaan. Falada geeft vorm en beeld aan waar ik voor sta en hoe ik mens en dier kan helpen en ondersteunen.

Voor alle dieren, en vooral paarden, heb ik extra liefde in mijn hart en streef naar een gelijkwaardig leven en gelijke behandeling door hen energetisch een stem te geven zodat zij gehoord en gezien worden. Een stem die ons helpt om de natuur en dieren te leren begrijpen en respecteren, zoals zij ook ons respecteren. Laat de natuur weer tot je spreken en zie de eenvoud van ons bestaan in alles weer terug.

Falada is officieel opgericht op 4 augustus 2014 en is hiermee een eerbetoon aan mijn paard ‘Pride’, wiens stem voortleeft in Falada. Falada is van kleins af aan al in mij aanwezig, wachtend tot de tijd rijp was om naar het oppervlak te drijven en mij te doen ontwaken. Het is aan mij om Falada naar buiten te brengen en het op zichzelf iets groters te vertegenwoordigen dan enkel onszelf.

Betekenis Falada ~

Falada betekent ‘gesproken’ en de meeste kennen Falada als een prachtig paard uit een sprookje dat de menselijke taal kon spreken. Dat laatste is wel de hoofdreden die ertoe geleid heeft dat Falada een ode is aan al het leven op aarde, aan de natuur en aan alle paarden en alle dieren op onze planeet. Falada is de stem die voor iedereen spreekt zodat wij allemaal worden gehoord en als gelijke worden behandeld. Het is de stem die ons helpt te ontwaken, ons helpt zelfbewust te worden, te helen, te herinneren wie en wat we werkelijk zijn en dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel. Liefde is ons bewustzijn en liefde overwint alles. Alles is energie en balans is de sleutel. Falada staat voor dit alles symbool.

Pride-Annemarie-Falada-800x486

“The most precious gift is when you look at your horse with an open mind and listen with your heart. Then you will experience the true beauty of connection and become one with your horse.”

Liefs, Annemarie ~ Falada

Falada-element-01